Ansetter 160 bussjåfører snarest

Det store busselskapet Unibuss skal kjøre langt flere avganger i tiden fremover og søker etter pålitelige og serviceinnstilte bussjåfører. Unibuss åpner nå dørene for hele 160 nye fulltidssjåfører og sommervikarer til garasjer i Oslo Syd, Lillestrøm og Nannestad.

Del på facebook Del på epost

07. september 2020 kl. 13.25

Administrator

Kollektivtrafikken er i voldsom vekst i mange områder, og stadig utvides rutetilbudet og antall avganger. I fjor høst ansatte Unibuss 130 nye førere i løpet av to måneder, femti av de i løpet av to uker. Nå skal altså ytterligere 160 på plass i selskapet som totalt teller nesten to tusen ansatte.

– Vi er midt i en omfattende rekrutteringskampanje og merker stor interesse for fulltidsstillingene våre.
Det er tydelig at mange verdsetter en fast stilling som bussjåfør med gode betingelser, sier Ina Helen Østby, kommunikasjonssjef i Unibuss.

 

Lokker sommervikarer med aircondition
I tillegg til faste fulltidsstillinger, ser Unibuss etter deg som har busslappen og kunne tenke deg sommerjobb med aircondition.

– Sommermånedene byr på en fin jobbhverdag for sjåfører som er på utkikk etter sommerjobb. Det er ikke mange arbeidsgivere som kan lokke med sommerjobb med klimaanlegg, sier Østby humoristisk.

Som bussfører har man stort ansvar for å bringe kunder trygt frem, og Unibuss vil ha med de sjåførene som ønsker å bidra til en god reise også videre når sommeren er omme.

– Hos Unibuss er det gode jobbmuligheter. Vi gleder oss over at flere velger å reise kollektivt, og tar utfordringen med å rekruttere mange nok, gode nok nye bussjåfører på kort tid på strak arm! sier Østby.

Ansettelseskampanjen løper noen uker til. Gitt den pågående interessen og at Unibuss ansetter forløpende i ukene fremover oppfordrer Unibuss alle gode sjåfører med busslappen til å søke så raskt som mulig.

Lever søknaden din på: www.recman.no/hrm/unibuss


Fakta om Unibuss

  • 98 millioner reisende årlig
  • Opererer 204 busslinjer
  • Kjører 40 816 800 kilometer i løpet av et år
  • 750 busser i daglig trafikk
  • Har en av landets mest miljøvennlige bussflåter som består av 5 hydrogenbusser, 20 hybridbusser, 100 biogassbusser, mer enn 100 biodieselbusser og to elbusser, i tillegg til ordinære dieselbusser.