Velkommen til vår nye nettside!

Unibuss kan i dag med stor glede presentere vår nye nettside. – Siden skal gjøre det langt lettere for deg som ønsker å søke jobb hos oss eller tilegne deg annen informasjon om Unibuss å finne frem på nettsiden vår, sier Øystein Svendsen, administrerende direktør i Unibuss.

Del på facebook Del på epost

13. desember 2018 kl. 16.56

Administrator

Lanseringen av den nye nettsiden er i tråd med Unibuss sine målsetninger innen modernisering og digitalisering av selskapet og økt konkurransekraft.

– Unibuss er alltid på utkikk etter nye, dyktige kolleger som ønsker å ta del i den spennende utviklingen av selskapet. Hovedmålet med den nye nettsiden er å gjøre det lettere for deg som ønsker å søke jobb hos Unibuss å finne frem, sier Ina Helen Østby, kommunikasjonssjef i Unibuss.

Den nye nettsiden vil også gjøre det lettere for andre som besøker nettsiden å finne frem til relevant informasjon og kontaktopplysninger. Ønsker du for eksempel å kjøpe billett på en av våre flybusser eller ekspressbusser - eller kanskje leie en buss for en dag - kan du enkelt klikke deg videre til disse produktenes egne nettsider.