Jobb i Unibuss

Våre medarbeidere spiller en kritisk og viktig rolle i samfunnet. Å være en del av Unibuss betyr å bidra til et bærekraftig samfunn. Unibuss er dedikert til å ta vare på våre medarbeidere, gjennom trygghet, utvikling og en meningsfull jobb.

Karriere og kompetanseutvikling i Unibuss

Unibuss i ønsker at våre medarbeidere skal ta utfordringer, og vi skal legge til rette for at våre medarbeidere utvikler seg. Om du ønsker å utvikle deg i den rollen du har i dag, eller ta karrieresteg internt i Unibuss

Unibuss legger spesielt stor vekt på førerkompetanse. Vi skal, gjennom kontinuerlig opplæring og utviklingsmuligheter, hjelpe våre medarbeidere med å realisere sitt fulle potensiale. Vi skal ta vare på våre ansatte gjennom hele arbeidslivet, ved å tilby kompetanseheving og utviklingsmuligheter som gir rom for vekst og fremgang. Vi jobber vi for at våre medarbeidere får den utviklingen og kompetansen de trenger til å føle seg trygge i jobben sin og se verdien av sitt bidrag.

Møt våre ansatte!

Mohammed Parvez jobber som trafikkleder på Skui, og har jobbet som trafikkleder siden 2014.

«Jeg er fornøyd med jobben og Unibuss fordi det er bra kontakt med alle kollegaer som er her – når man trenger hjelp så stiller de opp!»

Christos Mouzoulas har vært bussjåfør i Unibuss siden 2014

«Jeg har lang erfaring med buss og er veldig fornøyd med min jobb og med arbeidsmiljø her i Unibuss.

Jeg opplever at jeg har god kontakt med kollegaer og passasjerer, og for meg er det vanlig at jeg kommer på jobb med et smil om munnen.»

Nader Fallahinejad jobber som skiftleder i vaskehallen på Skui. Han har jobbet i bransjen siden 1988, både som vaktmester, på verksted, kjørt både flybuss og rutebuss.

«Jeg trives godt i vaskehallen, og har vært her i nesten 15 år!»

Alena Lukosikova har jobbet som bussjåfør i Unibuss siden 2015

«Jeg trives veldig godt, for jeg liker å jobbe med folk, og jeg liker å kjøre i sentrum og se hva som skjer rundt om i byen. Det gjør meg veldig glad og jeg får mye energi av det.

Det morsomste å kjøre i sentrum er når det er veiarbeid og trange veier. Det er både morsomt, utforende og spennende!

Det er ikke nok kvinner i denne bransjen, så det hadde vært fint og hyggelig å ha flere kvinner i Unibuss!»

Peter Nzido har jobbet som bussjåfør i Unibuss siden 2018. 

«Jeg trives på jobben, og opplever at ledelsen lytter, tar hensyn og veileder oss. Det er veldig viktig for meg.

Det er gøy å kjøre buss, fordi man møter mange forskjellige mennesker. Jeg liker omgås med folk. Jeg liker bedre kjøre buss enn å sitte på et kontor!

Når jeg er på veien, jeg føler meg bra når jeg har god kontakt med trafikkleder, og jeg får oppmerksomhet og støtte. Det er viktig!»